Ce bine e!!!

De la o zi la alta, timpul se inrautateste si frigul pare sa castige tot mai mult teren. In aceste conditii, este firesc sa ne gandim serios la garderoba de iarna a scumpului nostru odor imblanit. Trist la vederea (si mai ales, simtirea) frigului de afara, Pufi nu si-a revenit din starea de melancolie si apatie nici chiar in primul moment dupa ce l-am imbracat. Cu o mutrisoara alungita si ochi intunecati de suparare, se uita la noi, in primul moment, intrebandu-se, parca, ce s-a intamplat, ce este nou, ce vom face in minutele urmatoare! Starea aceasta nu a durat, insa, prea mult. Cand a simtit caldurica de sub hainita, s-a inviorat si a inceput sa isi intre in element, sa topaie si sa ne arate cat se simte de bine cand este rasfatat.

Si, avea si de ce. Aceasta noua haina pentru catei este tricotata, cum bine se vede si in fotografii, din fir foarte gros, moale si pufos, care ii infasoara trupul catelusului ca intr-o plapumioara calduta. Nu ii lipseste gluga si nici manecutele pentru ca, imbracat in ea, confortul favoritului nostru (si, de ce nu, a favoritei noastre) sa fie complet. Acum…putem porni la hoinareala si, mai ales, putem sta oricat pentru ca nu avem de ce sa ne temen de frig sau de vreme rea!

Dimensiuni:  lungime spate: 41 cm

                        circumferinta piept: 51 cm

                        lungime piept: 21 cm

Pret:  60 lei

Reclame

5 gânduri despre „Ce bine e!!!

    • Mariana, daca iti doresti oricare dintre hainutele ilustrate in „Galerie”, poti comanda specificand codul acesteia si dimensiunile catelusului tau (lungime spate, lungime burtica, circumferinta gat si circumferinta burtica). Cand am aceste date, iti pot comunica si data la care o pot expedia (voi avea nevoie de o adresa si un nr de tel.). Te astept printre colaboratorii mei!

  1. buna ziua as dori hainutza cu COD: C06lungime spate 36, lungime burtica 27 iar circumferintza gat 29, circumferintza burtica 43 .. Adresa Jud.Caras-Severin.Loc.Otelu-Rosu,StrTineretului, Bl.1b,Sc 2,Ap13.. Numarul de telefon 0723231671 iar cel de fix 0255530165

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s